Week of Darkness 1 (17. - 23. 4. 2016.)

Post date: Apr 12, 2016 5:21:55 AM

Pozivamo vas na sudjelovanje u prvom pervazivnom World of Darkness LARP-u "Week of Darkness".

Evo najave:

Veliki World of Darkness event, sastojat će se od 3 zasebna larpa!

Plan događanja:

Nedjelja, 17.4.2016: Werewolf larp 5 (20:00-23:00, Valhalla)

Subota, 23.4.2016: Vampiri - Noćne kronike 5 (19:00-23:30, KKZ)

Od kraja werewolfa pa do početka noćnih kronika tjedan iza, igrati će se pervazivni larp “Week of Darkness” na području cijelog grada Zagreba, 24 sata dnevno.

Ukoliko planirate sudjelovati na barem jednom od ova tri događaja, zabilježite se da dolazite. Kotizacija je 10 kn.

Posebna pravila za Week of Darkness pervazivni larp:

- Možete igrati lika kojeg igrate bilo u werewolf larpu bilo u noćnim kronikama. Ne možete igrati oba niti mijenjati stranu tokom larpa.

- Ukoliko trenutno ne igrate, primamo i nove igrače - kao nove likove i/ili kao NPCeve.

- Izradit će se bedževi koji označavaju vaš ingame status. Kad stavite bedž na vidljivo mjesto, onda ste ingame. Kad ga skinete, niste. Naravno, nema skidanja bedža usred borbe i sl. - Bedževi će se moći pokupiti na ranijim događajima.

- Svaka lokacija gdje ste zapravo kao igrač, tu ste kao i lik. Biti će stvari za obaviti u raznim dijelovima grada. Posebna napomena za vampire - ako ste u teritoriju tuđe sekte, onda ste u teritoriju tuđe sekte...

- U slučaju da dođe do borbe, zbog brzine izvođenja neće se koristiti uobičajena metoda borbe nego će to funkcionirati ovako:

-Svaki igrač neka nam pošalje ažurirani sheet, GMovi kad ga vide dodjelit će jedinstveni broj koji će određivati snagu u borbi za tog lika. Ovo uključuje i korištenje disciplina koje imate u borbi.

-Za ghoulove, broj je broj točkica koje imate u retainer backgroundu.

-U borbi 1 na 1, onaj koji ima veći broj pobjeđuje. Ako imaju isti broj, ne mogu se međusobno nadjačati. Poraženi je na milost i nemilost pobjednika.

-U borbi grupa na grupu, uzima se najveći broj koji netko u toj grupi ima i dodaje se 2 za svakog drugog sudionika. Dalje funkcionira kao 1 na 1.

-Vampiri:

-Gledat će vam se i trenutni morality, možda padne ako postupite protivno njemu.

-Možete igrati i tokom dana - ali u tom slučaju igrate drugog lika, kao vaš ghoul. Morate imati retainers background za ovo, minimalno jednu točku.

-Igrajte i da se hranite, svake noći ili da nadopunite blood. Kako biste to simulirali, potrebno je svake noći biti u situaciji gdje se možete hraniti, npr. budite 2 minute kraj neke osobe na tramvajskoj stanici. Sam čin hranjenja ipak nemojte simulirati na prolaznicima.

- GM-ovi neće uvijek biti s vama. Zbog toga, svaki dan koji ste igrali pošaljite mail na nocne-kronike-larp@gmail.com i opišite što ste taj dan radili, i za vampire kako ste se hranili. Ako niste puno toga napravili i/ili ste to slabo opisali, za taj dan dobit ćete 1 XP. Ako ste bili aktivni i detaljno opisali što ste radili, dobit ćete 2 XPa za taj dan. Ako niste ništa radili ili poslali, za taj dan nema XPa. XP koji skupite ovim putem zbraja se sa vampire/werewolf događajem za ovaj mjesec i može ići i preko mjesečnog limita.

- Za non-combat stvari, koristite postojeća pravila. Ako radite nešto za što vam je potrebna informacija od GM-a (auspex, rituali itd.), javite nam se i pokušat ćemo odgovoriti najbrže i najpreciznije što znamo.

- Ukoliko vam vaš lik zagine, javite nam se, dobit ćete nešto drugo za igrati, a dozvoliti ćemo prebacivanje kompletnog XPa u novog lika. Ovo vrijedi isključivo za Week of Darkness.

Više informacija možete vidjeti na:

https://www.facebook.com/events/1727837500790360/

Očekujemo vas na ovom događaju.