Sacrificial Revel

Post date: Feb 08, 2016 11:49:25 AM

Evo najave proslave sabbatskog blagdana koji se zove Sacrificial Revel. Riječ je o in game proslavi koja je fiktivna. Dakle, na navedenoj se lokaciji u stvarnosti neće odvijati ništa. Likovi na proslavi mogu sudjelovati jedino preko downtime akcija. Nemojte fizički dolaziti na navedenu lokaciju.

Poštovani kainiti - pripadnici Mača Kainovog, vampiri članovi udruge građana Anarha, te kindredi - članovi Kule od Slonovače,

Kao znak dobre volje u cilju održanja potpisanog primirja i očuvanja potpisanih zakona upravljanja Zagrebom, slobodan sam Vas pozvati na Sabbatsku svečanost Sacrificial Revel. Proslava će se održati u četvrtak, 11. veljače 2016. s početkom u 20 sati na adresi Ulica 29.X.1918. broj 2. To je na Gornjem gradu u Zagrebu. Sabbat ovim blagdanom slavi svoju slobodu, te se spominje žrtava podnesenih za dobrobit Mača Kainovog u prethodnoj godini. Također se sjećamo svih onih tijekom povijesti koji su svoj (ne)život položili za dobrobit Mača Kainovog. 

Tijekom proslave zabranjena je bilo kakva agresija i načelno se primjenjuju pravila elizija. Prekršitelji pravila će biti kažnjeni.

Do skorog viđenja lijepi vas pozdravljam,

otac Lucijan